【官方】SAT阅读每日一题附答案和解析(2018年3月12日)
北京sat培训,sat备考资料,sat网课,sat培训机构,sat保分班,sat真题
2018年3月12日SAT每日一练:阅读
Critical ReadingSelect an Answer
I have already observed that, from their origin, thesovereignty of the people
was the fundamentalprinciple of the greater number of British colonies
inAmerica.
At the present day the principle of the sovereignty of the people has
acquired, in the UnitedStates, all the practical development which the
imagination can conceive. It isunencumbered by those fictions which have been
thrown over it in other countries, and itappears in every possible form
according to the exigency of the occasion. Sometimes the lawsare made by the
people in a body, as at Athens; and sometimes its representatives, chosen
byuniversal suffrage, transact business in its name, and almost under its
immediate control.
In some countries a power exists which, though it is in a degree foreign to
the social body, directs it, and forces it to pursue a certain track. In others
the ruling force is divided, beingpartly within and partly without the ranks of
the people. But nothing of the kind is to be seen inthe United States; there
society governs itself for itself. All power centres in its bosom; andscarcely
an individual is to be meet with who would venture to conceive, or, still less,
toexpress, the idea of seeking it elsewhere. The nation participates in the
making of its law by thechoice of its legistlators, and in the execution of them
by the choice of the agents of theexecutive government; it may almost be said to
govern itself, so feeble and so restricted isthe share left to the
administration, so little do the authorities forget their popular origin andthe
power from which they emanate.
In the passage, Tocqueville presents himself as someone who is well
acquainted with_____
A.ancient literature.
B.administrative policy.
C.popular opinion.
D.legal proceedings.
答案:C
解析:
Choice C is the best answer. In the third paragraph, Tocqueville suggests
that he knows enough abou官方真题Officialpular opinion to speak generally for the people
ofthe United States, asserting that almost nobody inthe United States would ever
think of seeking a different political stucture.
以上内容就是3月12日每日一练阅读的相关内容和答案解析部分,小可爱们想了解往期更多SAT每日一练内容请戳易伯华SAT首页~

免费1对1规划学习方法
斯坦福大学毕业