【官方】SAT阅读每日一题附答案和解析(2018年3月12日)

2024-04-27

来源: 易伯华教育

【官方】SAT阅读每日一题附答案和解析(2018年3月12日)

北京sat培训,sat备考资料,sat网课,sat培训机构,sat保分班,sat真题

2018年3月12日SAT每日一练:阅读

Critical ReadingSelect an Answer

I have already observed that, from their origin, thesovereignty of the people

was the fundamentalprinciple of the greater number of British colonies

inAmerica.

At the present day the principle of the sovereignty of the people has

acquired, in the UnitedStates, all the practical development which the

imagination can conceive. It isunencumbered by those fictions which have been

thrown over it in other countries, and itappears in every possible form

according to the exigency of the occasion. Sometimes the lawsare made by the

people in a body, as at Athens; and sometimes its representatives, chosen

byuniversal suffrage, transact business in its name, and almost under its

immediate control.

In some countries a power exists which, though it is in a degree foreign to

the social body, directs it, and forces it to pursue a certain track. In others

the ruling force is divided, beingpartly within and partly without the ranks of

the people. But nothing of the kind is to be seen inthe United States; there

society governs itself for itself. All power centres in its bosom; andscarcely

an individual is to be meet with who would venture to conceive, or, still less,

toexpress, the idea of seeking it elsewhere. The nation participates in the

making of its law by thechoice of its legistlators, and in the execution of them

by the choice of the agents of theexecutive government; it may almost be said to

govern itself, so feeble and so restricted isthe share left to the

administration, so little do the authorities forget their popular origin andthe

power from which they emanate.

In the passage, Tocqueville presents himself as someone who is well

acquainted with_____

A.ancient literature.

B.administrative policy.

C.popular opinion.

D.legal proceedings.

答案:C

解析:

Choice C is the best answer. In the third paragraph, Tocqueville suggests

that he knows enough abou官方真题Officialpular opinion to speak generally for the people

ofthe United States, asserting that almost nobody inthe United States would ever

think of seeking a different political stucture.

以上内容就是3月12日每日一练阅读的相关内容和答案解析部分,小可爱们想了解往期更多SAT每日一练内容请戳易伯华SAT首页~

【官方】SAT阅读每日一题附答案和解析(2018年3月12日)

快速备考SAT知识点

免费1对1规划学习方法

易伯华 SAT知识点免费体验课
18小时免费体验课程
【18小时免费体验课程】

免费语言规划,留学规划

点击试听
  • 账号登录
社交账号登录