【官方】SAT阅读每日一题附答案和解析(2018年1月17日)
北京sat培训,sat备考资料,sat网课,sat培训机构,sat保分班,sat真题
题目:
The question "What absolutely is the best government?" is unanswerable as
well as indeterminate; or rather, there are as many good answers as there are
possible combinations in the absolute and relative situations of all
nations.
But if it is asked by what sign we may know that a given people is well or
ill governed, that is another matter, and the question, being one of fact,
admits of an answer.
It is not, however, answered, because every-one wants to answer it in his
own way. Subjects extol public tranquility, citizens individual liberty; the one
class prefers security of possessions, the other that of person; the one regards

as the best government that which is most severe, the other maintains that the
mildest is the best; the one wants crimes punished, the other wants them
prevented; the one wants the State to be feared by its neighbours, the other
prefers that it should be ignored; the one is content if money circulates, the
other demands that the people shall have bread. Even if an agreement were come
to on these and similar points, should we have got any further? As moral
qualities do not admit of exact measurement, agreement about the mark does not
mean agreement about the valuation.
For my part, I am continually astonished that a mark so simple is not
recognised, or that men are of so bad faith as not to admit it. What is the end
of political association? The preservation and prosperity of its members. And
what is the surest mark of their preservation and prosperity? Their numbers and
population. Seek then nowhere else this mark that is in dispute. The rest being
equal, the government under which, without external aids, without naturalisation
or colonies, the citizens increase and multiply most, is beyond question the
best. The government under which a people wanes and diminishes is worst.
Calculators, it is left for you to count, to measure, to compare.
Which choice best describes the overall structure of the passage?
A.The author defines a term and then illustrates it with multiple
examples.
B.The author presents and describes the two sides of a controversy.
C.The author considers a complex topic and then offers a judgment.
D.The author poses a rhetorical question to introduce an extended
argument.
答案及解析:
答案:C
解析:
Choice C is the best answer. Throughout the passage, Rousseau considers the
question of determining which type of government is absolutely the best. He
notes in the first two paragraphs that, while it is impossible to answer the
question, it is possible to tell if a certain group of people is well-governed
or not. Rousseau proposes in the last paragraph a simple answer, or judgment:
"numbers and population."
以上就是为大家整理的相关内容,想获取更多干货,请戳易伯华首页~
免费1对1规划学习方法
斯坦福大学毕业